Biblioteca Județeană Dâmbovița

Noapte albă la bibliotecă

În noaptea de 17 spre 18 noiembrie a.c., începând cu ora 18.00, numeroase biblioteci din ţară ş-au deschis porţile pentru public în cadrul NOCTURNEI BIBLIOTECILOR , gândită ca o seară de cultură, bun gust şi creativitate.

La Biblioteca Judeţeană Dâmboviţa evenimentul a avut ca obiective strângerea unui număr cât mai mare de pasionaţi de carte, familiarizarea tinerilor cu biblioteca şi beneficiile oferite de această instituţie. Pe parcursul nopţii, toţi cei care au păşit pragul Bibliotecii au avut parte de momente culturale şi artistice interesante. Menţionăm că fiecare utilizator care a întârziat să returneze un document l-a putut restitui fără nici un fel de penalizare.

Programul Nocturnei Bibliotecilor a cuprins:

–  Lansarea volumului „Eliberarea”, autor Ştefan Doru Dăncuş.

– Vernisajul Expoziţie de Astrofotografie.  Planetarium – Bolta cerească în film şi imagini.

– Invitaţie la karaoke.

–  „Feedback de bibliotecă” – expoziţie de pictură realizată de elevii Liceului de Artă „Bălaşa Doamna”, coordonaţi de profesoara Barbara Popa

– „Aripi româneşti” – expoziţie de machete realizată de membrii Clubului Copiilor Pucioasa şi ai Muzeului Aviatic „Dumitru Dorin Prunariu”, coordonaţi de profesorii Sandu Diaconescu şi Nicolae Diaconescu.

–  Vizionare de filme: Prin gaură de vierme cu Morgan Freeman (Secţia Multimedia-internet),

Agora (Secţia Periodice)

Pe tot parcursul programului, participanţii au putut face un turul bibliotecii.

Această prezentare necesită JavaScript.

Single Post Navigation

Lasă un comentariu